Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Analizor Portabil Msi 150 - 4 Pro2-i / analizoare portabile
Brand
MSI ; analizoare Drager
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Analizoarele de gaze de ardere, tip MSI sunt aparate multifunctionale destinate controlului emisiilor si optimizarii arderilor prin determinarea parametriilor de combustie din gazele de ardere rezultate la cosurile centralelor termice.

Ele masoara in mod continuu concentratii de O2, CO, NO, SO2, temperatura ambianta si a gazelor de ardere, presiunea si gradientul de presiune (tirajul).

Suplimentar, analizoarele calculeaza CO2, Nox, randamentul arderii, pierderile la cos si coeficientul de surplus de aer. Rezultatele masurarilor concentratiilor de gaze pot fi exprimate la alegere in procente volumice (%vol), parti pe milion (ppm) mg/m3 sau mg/m3 corectat cu O2.

Aparatele sunt dotate cu sonde de prelevare precum si cu dispozitive de conditionare a gazelor.

In functie de varianta constructiva, analizoarele sunt dotate cu memorie de date, protectie automata la depasirea domeniului de masura.

Pentru mediile  de munca unde exista noxe chimice se utilizeaza in vederea monitorizarii concentratiilor acestora , detectoare portabile ( ex: pentru un singur gaz: CO,O2,H2S),sau multigaz(pana la 5 gaze simultan determinate).
Din Gura in Gura