Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Masca protectie respiratorie
Brand
PA94;SAVER CF; SAVER PP;Masti
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
1.Aparat autonom (izolant) pentru intervenţii in medii toxice, cu fum etc.Durată de utilizare limitată in timp la cca. 60 min (1800 l capacitate, la un consum mediu de 30 l/min)

Conceput special pentru pompieri şi intervenţii la suprafata (deosebit de aparatele izolante cu O2 cu circuit inchis cu regenerare, concepute pentru subteran şi durată de intervenţie de pana la 4 ore.).

Conceput ergonomic, cu posibilitate rapidă de echipare - dezechipare.
Fabricat din materiale speciale, rezistente la noxe, foc, solicitări mecanice şi care nu se incarcă electrostatic.

Prevăzut cu alarmă acustică 90 dBA, la atingerea presiunii de rezerva strategica de 50 bari.

Conceput şi fabricat conform normelor europene şi romanesti CEN (SR EN 137, SOLAS, DOT, standardizate, cu certificat de calitate ISO 9001).In Romania deţine certificat de conformitate eliberat de Institutului Naţional de Protecţia Muncii şi aviz tehnic eliberat de Corpul Pompierilor Militari.Echipamente de autosalvare, cu butelie cu aer comprimat .

2.SAVER CF, SAVER PP -Echipament pentru autosalvare cu butelie aer comprimat cu masca (PP = Presiune Pozitiva) sau cu gluga (CF =Constant Flow) autonomie 10, 15 min, ofera izolatie efectiva la fum si gaze toxice

Avantajele utilizarii sunt: gluga cu flux constant de aer, usor de echipat, alimentata cu un volum constant de aer de la difuzorul prins la ventilul de respirat al glugii.

3.MASCA PROTECTIE RESPIRATORIE
Denumire noua: X-plore 6300, cod R55800
Denumire veche: MASCA PANORAMA NOVA STANDARD, cod R52999

Din Gura in Gura